Poker Aces – hur man spelar dem

Pokeröverdängare ser till den två överdängare handlade pre-misslyckandet. Det är den starkaste möjliga pre-misslyckandet handen i Texas Holdem Poker. Men trots detta finner sig många spelare på det förlorande slutet, när de handlas denna hand.

När du handlas ett par av överdängare, viker du precis inte pre-misslyckande. Du sitter med den bästa möjliga handen på denna etapp av leken. Hur så slå vad du med poker gör ett ess på? Går du enkelt all-i? Jag skulle säga inte till det.

Minns dig försöker att producera så mycket vinst ut ur denna starka position. Du önskar att maximera tillfället. Gå all-i skräck för will enkelt mest spelare in i vikning, utan att förlägga en vad.

Om du är i den tidiga positionen (först eller i andra hand att slå vad), ska du förlägga en singelvad. Någon med en anständig hand ska kalla, förhoppningsvis någon kunde lyfta. Om det har finnas en lönelyft, hoppa inte till beträffande-lönelyften, då appellen, pausen för ett kort medan – gör dem att tänka dig betraktar dina alternativ och därefter att kalla.

Efter misslyckandet din strategi ska vara att avlägsna någon som kunde få en raksträcka eller en spolning. Så skulle jag börja att lyfta aggressively, om du är lycklig dig ska lura en spelare in i att tro som är det dig, bluffar.

Om du är i mitt, eller sen position (en av sisten som ska slå vad) som du ska hålla ögonen på, som alla kallar och, lyft därefter. Om möjligt, försök att undvika en show-ner, även om du sitter med ett par av överdängare. Skydda din hand, genom att tvinga andra för att vika efter misslyckandet. Om du inte kör ut dina motståndare, riskerar du att förlora din hand.

Related posts

Leave a Comment