Komma in i spelet – Spelar i Texas Holdem turneringar

Upphetsat om att få in i en lek av Texas Holdem (ingen gräns) men vet inte vad som ska göras efter korten dras? Försök dessa högt avancerade tekniker som jag har framkallat i mina år av att spela leken.

Tidigt på, är leken all om att få klibbad in i några krukor. Rullgardinerna är billiga på 10/20, så det är lätt att se misslyckanden. Häng inte omkring för de bästa Texas Holdem starthänderna, som de ska besöka sällan dig. Beslut om huruvida som spelar, bör baseras på tabellposition och nummer av spelare i krukan.

Om alla spelare är in och, du kan få in gör billigt därefter så även med trasor. Hoppet är att du ska slå två par eller högre i vilket fall du bör följa upp med en stor vad. Mest personer ska spela höga kort – göra ett ess på, göra till kung, och en variation av klädda kort. Knappast ska någon spela lägre kort som 56, passat eller inte.

Mest bra Bet When Starting Out With inga gränsturneringar

Höga kort är naturligtvis bästa, men vägen att flytta fram i inga gränsturneringar är tidigt att fånga 2 par eller högt och att göra de som rymmer ett par av överdängare (inc en på brädet) för att betala för den. Svagare spelare kan aldrig få i väg från stora starthänder. Om du har slågit ett två par på misslyckandet därefter, ska du se troligen handling mot ett enkelt par som leder ofta till all-i.

Du behöver vara uppmärksam av möjligheterna och spela varje pokerhand som läget och slå vaddiktat, men du bör veta att din motståndare inte förväntar att du som är på en uppsättning eller två parar, om låga kort är på misslyckandet.

Du kan fortsätta för att se 75% av misslyckanden och alltid för att slå vad bästa par. Se ut för pokerfällor liksom stora beträffande-lönelyfter och att kalla till vänden som följs av aggressivt slå vad. Håll ögonen på de tidiga positionsspelarna att slå vad tungt pre-misslyckande. Du bör fortsätta dessa pokerstrategier genom hela den tidiga leken till rullgardinerna flyttar sig upp ovanför 50.

Minns strategiräkenskap för antagligen 90% av din framgång. Vila är upp till damlycka.

Tillfoga ‘bluffen’ till Texas Holdem Strategy

Texas Holdem är också en lek av bluffen – för att spela väl dig måste styra att bluffa och det ofta hjälpmedel som stjäler från sen position. Vid slutet av den första tredjedelen av leken bör du ha ett bra handtag på de bestämda typerna för vägspelarelek av handen. Låga kort på brädestolpe-misslyckandet och vänden, som kombinerade med att kontrollera lite varstans, är en indikering att du bör doppa din tå i vattnet.

Slå vad inte stort på dessa lägen med en stenförkylningbluff, därför att du ska gå in i spelare som har uppsättningen en fälla – dig också att se till andra spelare med over kort som en tjuv som ser för att stjäla krukan. Ett slå vad krukaformat eller är litet mindre, mig finner, effektivast. Självfallet ska det komma med ut fällorna som du behöver dra tillbaka i väg från. Om inte din vad ska föreslå till alla andra spelare att du försöker att förställa hur godan din hand är egentligen.

Dessa trick är enkla att använda, när du är medveten av dem och startar att använda dem, när du skulle spela. När du använder dessa tekniker kan hjälpa även ut slagfältet och möjliggöra dig för att bli på kurs för att uppnå ditt mål av vinnande storpamper för att fortskrida i en Texas Holdem turnering.

Related posts

Leave a Comment