Hur man vinner poker Finns det ett säkert sätt

Som poker är mycket populära idag och en favorit spel att spela bland amerikaner, man kan fråga, om det verkligen är ett säkert sätt att vinna på poker. Svaret är enkelt. Studera och kolla in dessa riktlinjer, prova dem på poker tid och se själv. Innan du börjar spela spelet, kom ihåg dessa enkla förslag: * inspektera platsen. Kontrollera att den är äkta. * Läs villkoren och förhållandena på platsen. Kontrollera de högsta utbetalningarna och de minsta satsningarna. * Fördela en budget för dagen. Denna budget kommer att avgöra hur mycket du är villig att förlora eller att vinna i spelet. Sticka till gränsen. * Spela inte om du inte har råd att förlora. * Öva spela spelet. Bekanta dig med spelet först innan du spelar för riktiga pengar. Vid bordet, här finns några varningar som du bör alltid komma ihåg: * om du gör en storvinst, bli inte girig, sluta. Att göra en storvinst och gambling det över igen är en stor skylt av girighet. * I poker är övergripande vinster vad räkna de flesta.

Om du förlorar eller redan har förlorat din tilldelade pengar för dagen, inte försöka vinna tillbaka dina förluster. Du kommer inte. Stanna. Imorgon är en annan dag. * Dricka alkohol är ett stort nej nej poker som helst. Det kan allvarligt påverka ditt omdöme. Så håll dig borta från det samtidigt på spelet. * Aldrig ta sida satsningar. Dessa är vanligtvis bara jippon, så att mer pengar kommer att gå till casino. * Aldrig spela dina surt förvärvade pengar om du inte är mycket redo att förlora den. Medan du är i spelet, här är några viktiga idéer att tänka på: * stirra på din motståndares öga. Undersökning alla sina drag. Observera dem, känna dem bättre. Detta sätt du fruktar dem mindre. På så sätt vet du när de bluffar eller inte. * Spela i tystnad. Att samtala med dig själv samt tänka djupt att dina motståndares handlingar. Koncentrat. * Basera dina beslut på vad verkligheten är. Se alla rörelser som de är. Frukta inte, i stället vara lugn och bedöma sina drag med detta. * Inte ta det personligt. Vid pokerbordet är det alltid oundvikligt att din motståndare kan irritera dig. Aldrig ge efter för sådana svar. Bo i bra spelet. Vara cool och objektiva. Detta är en bluffa spelet.

Men håll i åtanke att bara för att din motståndare har bluffade tidigare, det inte betyder att han gör hela tiden. Tänk tight. Översyn varje flytta. * Fundera på vad dina motståndare har. Skapa en situation. Så när du väljer, du har en bättre chans att vara rätt. * Vet när du ska sluta. Är den hand som du höjer nu handen du vikta ett tag sedan? Detta är ett tecken på att du ska gå hem. * Spela för att njuta av. Spela inte när du är ledsen, uttråkad eller trött. Om du inte kan spela med njutning som ditt mål, sedan spela inte alls!

Related posts

Leave a Comment