Holdem Start Hands

Topp starthänder bör höjas och spelade aggressivt. AA, KK, QQ, AK, JJ, AQ, dessa händer är mest sannolikt att vara bäst före floppen. Genom att höja och eliminera andra spelare tidigt minska du risken för att få utdragna. Dessa händer kommer att hålla upp majoriteten av tiden mot 2 eller 3 motståndare.

Så det är viktigt att minska antalet motståndare möter du tidigt genom att satsa starkt. Andra faktorer när beslut fattas om hur mycket för att insats är din position. Om du är först att agera bör då du fällbara alla men top händer. Om du är nära sista positionen du har fördelen av att se vad din motståndare satsar och kan göra ditt beslut på hur stark du känner att de är baserade på åtgärderna.

Översta händer är så viktiga och nya ”rookie” spelare förlorar oftare genom att spela för många händer. Dess dificult att vika så mycket, men om du gör du kommer se hur lönsamt det kan vara. Titta på pokerspelarna på TV.

Dessa spelare slog hundratals motståndare att ta sig till finalbordet, och de gör det gång på gång. Dessa är bra spelare och de flesta av dem spela premium händer eller är på en mycket högre nivå än detta och är experter på spela där motståndare och inte det händer. Så som en ny spelare inte försöka spela händer som du inte bör göra eftersom du ser det på TV. Spela din motståndare och inte dina kort är vad som gör poker storheter masters. Men det tar mycket längre tid att behärska dessa färdigheter, och du behöver byggstenar att komma dit. Dessa händer kommer att ser bra att börja med, men fånga dig och kosta dig pengar om du inte förbättras eller om du domineras. Händer som AJ, KQ, KJ, QJ, K10, Q10 och J10. Dessa händer bör inte spelade efter en höjning och inte alls i tidig position. Du vill ha dina pengar i potten när du har den bästa handen, spela dessa händer kommer att orsaka dig att förlora pengar i det långa loppet.

Meduim paren är bra att börja med, men om efter floppen inte har du trippade ut bör du vika dem. Ett enda par vinner sällan i en multi motståndares spel. Suited connectors är en anständig starthand. Om det finns en satsning och ett samtal innan du viker dem. De spelas bäst i sen position. Topp tio starthänder 1. A-A (Pocket ESS) 2. K-K (Pocket kungar) 3. Q-Q (Pocket Queens) 4. A-K (ess kung) 5. J-J (Pocket Jacks) 6. 10-10(Pocket Tens) 7. 9-9 (pocket nior) 8. 8-8 (pocket åttor) 9. A-Q (Ace Queen) 10. 7-7 (pocket sjuor) höja dessa händer Top händer för att höja med preflop A-A (Pocket ESS) K-K (Pocket kungar) Q-Q (Pocket Queens) A-K (ess kung) J-J (Pocket Jacks) 10-10(Pocket Tens) A-Q (Ace Queen) händer du vill se en flopp med A-J (ess-knekt) K-Q (King Queen) Q-J (drottning Jack) j-10 (Jack tio) 9-9(Pocket Nines) 8-8 (Pocket åttor) 7-7 (Pocket sjuor) a-10 (Ace tio) 10-9 samma kostym (tio nio anpassade)

Related posts

Leave a Comment